Noll tolerans Tips på bra boende

Tips på bra boende

Hotell & Vandrarhem

Österlen hör till en av de mest omtalade och vackra platserna i Skåne. Vem känner inte till Ulf Lundells Öppna landksap där texten avspeglar den unika skönhet och charm som finns just här. Många är vi som besöker platsen år efter år och längtar tillbaka dit så fort sommaren börjar närma sig. Att hitta ett bra hotell i Österlen brukar inte vara så svårt och jag skulle här vilja tipsa om flera som är fina. Vad du är ute efter spelar givetvis in ibland kanske det är en enklare upplevelse i en typiskt skånks miljö i korsvirkeshus och frukost med ägg från gårdens hönor man eftersöker. Det kan också vara skönt med en lite lyxigare tillvaro där man blir ompysslad med olika spa-behandlingar. Närheten till havet finns alltid i Österlen men havsutsikt från själva hotellrummet är det inte alla som kan erbjuda. Härnedan följer ett par förslag som förhoppningsvis ger dig inspiration och gör det enklare att välja ett passande hotell för dig.

Tips på bra boende:

Pittoreska hotell

  • Tomarps Gårdshotell - Omgivet av fruktodlingar, hagmark och bokskogar och med egen bastuflotte och omtalad restaurangverksamhet.
  • Kafferosteriet på Österlen - Pittoreskt boende, nyrostat kaffe och en lummig trädgård att koppla av i. Låter detta lockande ska du prova att bo på detta charmiga lilla hotell.
  • Södergårda Östra Bed and Breakfast - Ett mycket lantligt hotell med trädgård och grillmöjligheter och charmigt, personligt inredda rum i typisk lantligt stil.

Hotell med Spa

  • Ystad Saltsjöbad - Beläget vid havet och med en av Sveriges bästa och nyaste spa-anläggningar gör i sig detta hotell till något utöver det vanliga. Att alla rum är inredda i New port stil och har en svensk-amerikansk seafoodrestaurang gör att man helt enkelt inte får lov att missa det.
  • Kiviks hotell - Högt uppe på en kulle med milsvid utsikt över havet ligger detta vackra och lugna hotell. Här kan du koppla av i en lugn och mysig miljö med flera olika spapaket och erbjudanden.
  • Brösarps Gästgiferi och spa - Gammalt, romantiskt gästgiveri med fantastisk utsikt över Brösarp. Gästgiferiet är inrett i traditionell gammal stil och har en spa-avdelning med 5 olika behandlingsrum.
28 Aug 2015