Noll tolerans Tips då du ska flytta

Tips då du ska flytta

En flytt är en ganska stor uppgift då det omfattar en massa delar. Det kan vara en god idé att se till så att du håller dig organiserad och gör upp en plan. Det gör att flytten går så mycket smidigare. Det kan vara en god idé att börja med att anlita en flyttfirma i Danderyd för hjälp med flytten, om det är där du bor. 

Undvik att lämna något till sista minuten. Såvida du inte måste packa ihop och åka iväg i en hast, är chansen stor att du har mellan 30 och 60 dagar på dig att göra en plan och se till att flyttdagen löper smidigt. Skapa en nedräkningslista och specificera allt du behöver för att åstadkomma vecka för vecka.

Fler bra tips

Lådor är en sak, men när du kommer till de stora, tunga grejerna, är det viktigt att du låter dina flyttare veta vad de kan förvänta sig. Kommunicera med din flyttfirma och förklara alla krav och förväntningar innan du bokar.

Att flytta är en fantastisk chans att organisera dina tillhörigheter och bli av med saker du inte längre använder. Om tiden på året tillåter, håll en loppis på din gård. Eller ta dig tid att sortera och donera slitna kläder till second hand, lägg ut möbler till försäljning på Blocket och så vidare.

Märk alla sidor av lådan (undvik toppen). Den som bär i dina lådor kanske inte ser till att alla etiketter är vända åt ena hållet så att du enkelt kan se vad som är i dem.

28 Nov 2022