Noll tolerans Nu är det dags att flytta!

Nu är det dags att flytta!

Flyttstädning

Jaha, dagen närmar sig med stormsteg. Flyttdagen till nya stället! Wihoo, härligt! Från lägenhet i förorten till en härlig 3:a i centrala Göteborg. Mycket att göra och planera. Och enormt mycket att packa ner! Jag och min blivande sambo har packat i snart 3 veckor och det tar mer tid än man tror. Att man sparar på sig så mycket saker är helt otroligt. Skönt på ett sätt att gå igenom allt och kunna slänga en massa onödigt skräp och verkligen få med sig det som man verkligen vill ha kvar. Att ha tredubbla uppsättningar av knivar och gafflar är ju inte så lönt till exempel.
Nedan ser du tips på bra flyttstädnigsfirmor:

Även smidigt att hinna sälja av de möbler som man inte heller vill ha med sig. Att få inreda med nytt och fräscht i nya lägenheten och att kunna köpa saker som faktiskt matchar är ju underbart.

Men när man flyttar så kommer ju även den tråkiga delen att behöva städa sin gamla lägenhet. Dammsuga och torka av är väl inte så farligt, men att råskrubba bort gammalt fettlager i köket då man inte har haft en ordentlig fläkt är ju inte så skoj. Eller ugnen och ugnsplåtarna! Så jobbigt! Därför har vi faktiskt tagit hjälp och anlitat flyttstädning.

Bra med flyttstädning!

När man är stressad redan över flytt och packning mm så är det väldigt smidigt med att ta in en städfirma som sköter flyttstädningen åt en. Och för att hitta en med bra pris och som man vet är duktig så får man ju söka runt på nätet en del och höra med sina vänner och bekanta såklart. Vi fick några tips som vi kollade upp och vi sökte även på bla flyttstädning göteborg på nätet. Såklart får man upp hur många som helst, men den som vi till slut valde var en firma som vi blev rekommenderade av en vän och som vi även kollade lite refernser på via nätet. Man vill ju känna sig säker när man lägger ut en del pengar på det och så vill man veta vad det finns för garantier mm också. Men det känns som en bra firma och jag är säker på att vi kommer att bli nöjda! Och det ska bli så skönt när allt är klart och vi är inflyttade i vår nya fina lägenhet.

11 Mar 2014