Noll tolerans Kontorsstädning - Städ & Golvteknik

Kontorsstädning - Städ & Golvteknik

kontorsstädning

Många företag har inte tid att sköta städningen för kontoret på egen hand. Faktum är att tid är pengar och att sköta städningen gör att det blir mindre tid över till det företaget egentligen sysslar med. Det finns dock ingen som kan arbeta i ett oordnat kontor. Du kan anlita kontorsstädning efter era behov, och det innebär att oavsett om ni behöver städning varje dag eller om ni enbart behöver hjälp en gång i månaden så går detta att ordna. När ni anlitar Städ & Golvteknik så utarbetar de en städplan efter det som ni är i behov av, dessutom arbetar de på de arbetstider ni inte är på plats för att ni inte ska märka av att de är där. Ni kommer enbart att komma till ett välstädat kontor på morgonen.

Rent på kontoret

Det är viktigt att ha rent på kontoret av många anledningar, bland annat så känner personalen att de gör någonting viktigt när de befinner sig i fina och rena lokaler och detta gör att de även kommer att arbeta hårdare, men även kunder som kommer på besök får ett bättre intryck, vilket leder till en högre status inom det område man befinner sig på marknaden. Du vill inte bjuda in kunder till smutsiga miljöer, för faktum är att de kommer att minnas det och därför är det viktigt att ni satsar på städning i era lokaler. De anställda förlorar mycket tid på att hålla rent efter sig själva, och givetvis så bör de själva hålla ordning på sina papper och ta bort sin kaffekopp när dagen är slut, men att begära att de ska damma hyllor kommer att göra arbetet ineffektivt.

I en kontorsstädning så ingår inte sortering utan det är viktigt att ni även har en agenda där ni håller en naturlig ordning angående det som är viktigt för företaget. I kontorsstädning så ingår moppning och dammsugning av golv och trappor, samt damning och fönsterputsning, och när ni anlitar dem så kan ni ha speciella önskemål som ni kan lyfta fram. Detta kan vara att till exempel vattna blommor och övriga sysslor. Även städning av toaletter ingår i kontorsstädning och målet är att ni alltid ska kunna komma till ett rent kontor på morgonen. Därav sker alltid städning på förmiddagen innan ni har kommit till jobbet, eller på kvällstid efter arbetstid. Det som Städ & Golvteknik erbjuder är städning utan att ni blir störda under era viktigaste arbetstimmar. Hör av er redan idag.

8 Jun 2015