Noll tolerans Julbord - Något som många går ut och äter

Julbord - Något som många går ut och äter

julbord

När det nalkas jul och julborden kommer på tal är det många som bokar och äter julbord ute på någon trevlig restaurang, hotell eller gästgiveri. Detta gör många för att de gillar julmat samtidigt som det också brukar vara så att dessa tillställningar brukar komma en bit innan jul, och då finns det genast en chans att få lite god julmat innan det är dags för själva julafton.

Att äta julbord är något riktigt svenskt Det är inte många länder som har samma tradition när det gäller julbord som Sverige. I detta land äts det många olika rätter på samma gång, och det är inte alltid så lätt att få plats med all julmat, utan magen brukar bli full innan du har provat allt som finns att äta. Ett julbord är också något som äts under lång tid, ibland under flera timmar. Traditionsenligt ingår det också snapsar och sång.

Julbord och julmat på Staffanstorps Gästis

Staffanstorps Gästis, som är ett anrikt gästgiveri i Malmö, dukas det varje år upp till fest, med ett fantastiskt julbord som innehåller alla de rätter som du har lärt dig ska ingå i det traditionella svenska julbordet. Detta tullar inte Staffastorps Gästis på när det gäller läcker julmat, utan här finns det även lite extra exklusiva rätter som du kanske inte alltid är van att se på ett julbord. Det är just detta samt den trevliga personalen som finns på Staffanstorps Gästis som bidrar till att så många har fått upp ögonen för detta underbara och trevliga gästgiveri med fantastisk service och vällagad mat.

Boka julbord på Staffanstorps Gästis redan nu

Som gästgiveri och skapare av exklusiv och läcker julmat är Staffanstorps Gästis ett populärt val för många i Malmö med omnejd. Det är därför viktigt att du är ute i god tid när du ska boka ditt julbord. Staffanstorps Gästis erbjuder julbord för normala sittningar där alla kan boka en plats för en stunds läcker mat och trevlig gemenskap. De erbjuder också julbord som kan bokas av företag eller organisationer, där det går att få en avskild plats och där personal och chefer kan roa sig på egen hand. Hos Staffanstorps Gästis är det också möjligt att få ditt julbord serverat direkt på bordet, och på så sätt slippa att gå till buffén för att hämta mer mat. Kontakta Staffanstorps Gästis för din kommande bokning av julbord, så berättar de mer och skapar fantastiska förutsättningar för en av de trevligaste stunder som du har haft.

16 Jun 2015