Noll tolerans Jag behövde en akut tandläkare i Malmö

Jag behövde en akut tandläkare i Malmö

När morgonen kom och festen nere på Ribban var över så kunde Anna från Göteborg konstatera att en tand hade slagits ut. Hur hon hade lyckats falla så illa var en gåta men hon hade i varje fall tanden i handen då hon började leta efter en lämplig akut tandläkare i Malmö som eventuellt kunde göra det hela ogjort igen. Som student i Malmö så hade hon ännu inte gått till någon tandläkarmottagning och det är klart att det hela kändes lite stressigt med tanke på att en framtand knappast är något man mister utan att det märks. Sen hittade hon en artikel på SiteArtMag.

Anna är hos Tandläkaren i Malmö

Fler tips på bra tandläkare:

## INVALID RSS URL: https://n.nu/rss.php?language=svenska&show=all&items=7&sortby=linkregtime&owner=3786&category=12 ##

Hur bråttom är det?

När olyckan är framme och man slår ut eller skadar en tand så kan det vara viktigt att få hjälp snabbt. Det är inte säkert att man kan rädda den ursprungliga tanden men om man ringer så snart som möjligt till en akut tandläkare i Malmö så kan man i varje fall få veta vad man ska göra medan man väntar på sin tid. Anna blev tvungen att skapa en helt ny tand men det hela gick bra och tack vare att hon vände sig till en klinik med stor erfarenhet av estetisk tandvård så fattades rätt beslut från start så att hon slapp börja om från början med en ny tandläkare efter det första akuta besöket.

Rätt vård på en gång

Det är mycket viktigt att man får rätt analys och rätt vård på en gång. Man ska inte se en akut tandläkare som något som bara plåstrar om såret eller mildrar värken tills dess att man kan komma till sin vanliga tandläkare. Det ska vara fullt möjligt att lösa problemet för gott på en gång då man kommer in för att ta hand om akuta smärtor eller annat som kan upplevas som mycket obehagligt. Dessutom så ska man alltid få en lugn och varsam behandling så att man kan fatta beslut som är väl genomtänkta och bra för framtiden.

En tandläkare för implantat

Det kan ta lite tid att komma fram till att man faktiskt behöver implantat. Det här är trots allt ett kirurgiskt ingrepp som innebär att man kommer att borra i tandbenet och sätta in en konstgjord tand som sitter på en skruv. Implantaten som erbjuds idag är av mycket högre kvalitet än vad som var fallet för 20 år sedan och för många så kommer den här behandlingen att innebära att man aldrig mer måste bekymra sig om tänderna. Det är dock viktigt att välja en tandläkare som kan det där med implantat och som gör ett bra jobb.

Fördelar med implantat

Fördelarna med implantat är så många. Först och främst så väljer många den här typen av ingrepp för att det ger tänder som känns precis som originalen och kanske till och med bättre. Man måste inte hålla på och ta ut en brygga för att göra rent och i och med att implantaten håller så länge så slipper man göra om smärtsamma behandlingar många gånger om. Den som tidigare har haft andra typer av lösningar för tänder som fallit ur kommer även att uppleva att man med implantaten kan äta precis som vanligt igen och inte längre måste fundera på om hårdare typer av mat kan tänkas skada tänderna.

Implantat som håller

Det finns förstås olika typer av implantat och faktum är att några av de allra bästa materialen kommer från Sveriges industri. Kanske är det just detta som gör att bra tandläkare i Malmö kan erbjuda de bästa implantaten till riktigt bra priser. Man måste alltså inte tumma på kvalitet för att få ett humant pris för ingreppet. Det är dock viktigt att man diskuterar noga omkring den typ av implantat som man planerar så att man är väl insatt i den hållbarhet som man kan förvänta sig och även vad man gör om det visar sig att kroppen av någon anledning stöter bort implantaten.

15 Oct 2013