Noll tolerans Förenklad flyttstädning för dig

Förenklad flyttstädning för dig

flyttstädning

När man ska flytta så är det viktigt att man städar ordentligt efter sig, men som de flesta vet så är det mycket att städa när man flyttar. Fokuset ligger till den största delen på det gamla hemmet, och då orkar man inte ställa iordning allt i det nya hemmet på en gång.

Men det finns hjälp att få! Rent Under hjälper dig med allt som kan tänkas städas vid en flytt. Nedan följer en lista på det som generellt ingår i deras service

  • Den allmänna städningen Alla fönster pustsas på alla sidor
  • Fönsterbågar och karmar rengörs invändigt
  • Dörrar och dörrfoder tvättas
  • Alla ventiler rengörs
  • Golv, golvlister och trösklar dammsugs och tvättas
  • Väggar och tak dammas och avfläckas om möjligt Kraven som ställs på en flyttstädning idag är väldigt hårda, så därför har Rent Under en full försäkran och lämnar alltid en full garanti vid en flyttstädning, så man kan känna sig säker på att jobbet alltid blir gjort när man anlitar dem.

Det ger kunden möjlighet att fokusera på de viktigaste göromålen, alltså det praktiska med packning, transport till det nya stället och organisering av det nya hemmet. Dessutom så vill man ju förknippa det nya stället med något positivt, och inte med den tråkiga flyttstädningen av det gamla stället.

Alla förtjänar att få en bra start på det nya kapitel som en flytt innebär, och det finns alltid massor att göra, så varför inte överlåta en av de tråkigaste delarna på Rent Under så de får göra det som de gör bäst: Städa!

Kvalitet på städning

Rent Under håller dessutom ett bra pris för det jobb de gör, kvaliteten på deras städning överstiger de priser de tar. De har även en bra övergripande syn på vad just en flyttstädning innebär, och de har flyttstädning som specialitet av en anledning, de vet vad kraven för godkänd flyttstädning är, och de vet hur de ska uppnås på det mest effektiva sättet.

Rent under har varit aktiva sen år 2000 och har fokus på Göteborg med omnejd, och har sedan dess arbetat sig fram till ett väldigt respekterat namn i industrin och har idag en hel del trogna samarbetspartners som mäklare, flyttfirmor och andra. De uppträder alltid professionellt, de har ett mångkulturellt gäng som jobbar med städning, och städar enligt marknadens höga krav. Kort sagt så kan man säga att Rent Under gör sitt absolut yttersta för dina kunder för en så billig peng som möjligt.

12 Jun 2015