Noll tolerans Flyttstädning när jag flyttar

Flyttstädning när jag flyttar

Jag har flyttat många gånger i mitt liv och vet därmed hur jobbigt det kan vara att hinna med allt. Man ska packa, flytta och sedan städa lägenheten man lämnar. När jag ska flytta igen, så har jag bestämt mig för att använda mig av en städfirma i Stockholm. Det underlättar så mycket att låta någon annan ta hand om det och veta att det blir ordentligt gjort! Det finns andra saker man behöver fokusera på när man flyttar, så som saker som ska ordnas, abonnemang som ska flyttas och adressen som ska ändras. Då är det ju bra att låta en firma ta hand om själva flyttstädningen.

Flyttstädning i Stockholm

När jag har kikat på detta med flyttstädning i Stockholm så hittade jag en firma som verkar passa mina behov. De erbjuder bra städning och man kan tryggt lämna över till dem och veta att det blir gjort på rätt sätt. Jag läste på deras sida och har kommit fram till att genom att välja en städfirma att göra min flyttstädning så får jag detta:

  • De har hög kompetens inom flyttstädning då de utför 35-50 stycken per vecka
  • Jag får fönsterputsning utan kostnad, det ingår i flyttstädningen
  • Jag betalar ingen framkörningsavgift
  • De erbjuder mig nöjd kundgaranti
  • Jag frigör tid till att lägga på andra viktiga saker

Extra tjänster

De har även extra tjänster man kan boka till om man vill ha en flyttstädning, då allt inte ingår i själva städningen. Sådana saker är bland annat persienntvätt, rengöring av kakelugn eller kamin, fönstertvätt av inglasad balkong och städning av mer än ett kök per bostad. Vad som även är bra med att boka in en städfirma är ju att man kan använda det så kallade ROT-avdraget.

14 Nov 2014